Διατροφή και υγεία
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Εδώ θα έχετε την μοναδική δυνατότητα ανίχνευσης των μετάλλων του οργανισμού μέσω της Ανάλυσης Μαλλιών. Η περίσσεια ή έλλειψη των οποίων θα μας οδηγήσει στα αίτια χρόνιων παθήσεων και θα μας βοηθήσει στην πρόληψη-θεραπεία μέσω της διατροφικής αποκατάστασής τους. Με την μέθοδο του Βιοσυντονισμού θα μπορέσουμε να προσδιορίσουμε την λειτουργία των οργάνων του σώματός σας και να επαναφέρουμε την ενεργειακή τους ισορροπία μέσω της προσωποποιημένης διατροφής και της κατάλληλης αποτοξίνωσης.

ΔΙΑΙΤΕΣ ΒΑΣΕΙ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Στηριζόμενοι πάνω στις αναλογίες των μετάλλων και ιχνοστοιχείων του σώματος, θα δημιουργήσουμε τις απαραίτητες και κατάλληλα δομημένες δίαιτες για πρόληψη και σταδιακή εξάλειψη των νόσων ή των μεταβολικών μπλοκαρισμάτων που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε.

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΒΑΡΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

Με την Ανάλυση Μαλλιών μπορούμε να εντοπίσουμε άμεσα έναν βασικό τοξικολογικό παράγοντα. Τα βαρέα μέταλλα. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα συμπληρώματα σε συνδυασμό με διατροφή και ορισμένα στάδια αποτοξίνωσης θα δώσουμε στον οργανισμό σας τα απαραίτητα εφόδια για την αποβολή των βαρέων μετάλλων από το σύστημά του οριστικά.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ

Με την βοήθεια του Βιοσυντονισμού, της Ανάλυσης Ιχνοστοιχείων - Βαρέων Μετάλλων και της φιλοσοφίας της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής θα μάθετε ποια όργανα διοχετεύουν την ενέργεια του σώματός σας καλύτερα, ποιες είναι οι ανάγκες του μεταβολισμού και ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος ζωής για την διατήρηση της καλής λειτουργία του.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΩΝ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Εδώ συμπεριλαμβάνονται δίαιτες σύμφωνα με το ιδανικό σας βάρος και η πρόληψη μελλοντικών παθήσεων μέσω της διατροφής και της Ανάλυσης Ιχνοστοιχείων - Βαρέων Μετάλλων.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Εδώ συμπεριλαμβάνεται ο σχεδιασμός διαιτολογίων σύμφωνα με τα ιχνοστοιχεία, την λειτουργία των οργάνων και την διοχέτευση της ενέργειας στο σώμα (Κύριοι Μεσημβρινοί). Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά αν εφαρμοστούν ορθά σε συνδυασμό με τις προτεινόμενες αποτοξινώσεις και τον ορθό τρόπο ζωής.

ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟ ΤΕΣΤ

Με την μέθοδο του Βιοσυντονισμού έχουμε την δυνατότητα να εντοπίσουμε τα τρόφιμα που μεταβολίζουμε καλύτερα. Στη συνέχεια, δημιουργούμε την κατάλληλη δίαιτα βοηθώντας τον οργανισμό μας να χάσει ή να πάρει βάρος.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Κατάλληλα ισορροπημένη διατροφή για αθλητές. Συμπεριλαμβάνει την μέτρηση σωματικής μάζας (μυϊκός - λιπώδης ιστός & ποσοστό των υγρών του σώματος), Μεταβολικό Τεστ, Ανάλυση Ιχνοστοιχείων-Βαρέων Μετάλλων & Κατάλληλα Συμπληρώματα.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΤΙΚΗ

Επικεντρωνόμενοι αρχικά στον τρόπο ζωής θα εντοπίσουμε τις συνήθειες που δημιούργησαν τα παραπανίσια κιλά και μπλόκαραν τον μεταβολισμό σας. Στη συνέχεια θα θέσουμε τα θεμέλια για να διατηρήσουμε την υγεία σας. Σύμφωνα με τους στόχους που θέσατε και την τωρινή καθημερινότητά σας.