Τι είναι η ΜΑΗ (ανάλυση ιχνοστοιχείων μαλλιών)

Η ΜΑΗ είναι μια φυσικοχημική ανάλυση μαλλιών με τη μέθοδο φασματομετρίας ατομικής απορρόφησης με τη βοήθεια ακτίνων Χ.

  1. Η МАH προσδιορίζει την ποσότητα κάθε μετάλλου στον οργανισμό (ανεπάρκεια ή πλεόνασμα). Αυτά τα στοιχεία θα δείξουν τι να αλλάξετε στη διατροφή σας και τι συμπληρώματα διατροφής ή ιατρικά σκευάσματα θα πρέπει να ληφθούν για την αποκατάσταση της ισορροπίας σας. Η λανθασμένη επιλογή μπορεί μόνο να επιδεινώσει την κατάσταση.
  2. Η МАH καθορίζει το επίπεδο της μόλυνσης ενός οργανισμού με μόλυβδο, κάδμιο, υδράργυρο και άλλα τοξικά στοιχεία. Η ανάλυση τρίχας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την αποκατάσταση του οργανισμού από τους ρύπους αυτούς. Είναι μια γρήγορη και αξιόπιστη μέθοδος προσδιορισμού τοξικών μετάλλων σε ανθρώπους που λόγω εργασίας έρχονται σε επαφή με τις ουσίες αυτές.
  3. Προληπτικά μέτρα. Είναι πολύ σημαντικό ότι η ανάλυση μαλλιών μας δίνει την ευκαιρία να μάθουμε διαταραχές στην λειτουργία του οργανισμού σε πολύ αρχικό στάδιο έτσι ώστε λαμβάνοντας την κατάλληλη αγωγή να μην εξελιχθούν σε ασθένειες.
  4. Παρακολούθηση. Η MAH παρέχει την δυνατότητα ελέγχου της αποτελεσματικότητας από την λήψη σκευασμάτων, την αποτοξίνωση του οργανισμού καθώς τη βελτίωση της διατροφής.
  5. Έλεγχος επιβάρυνσης από τοξικές ουσίες

Δείτε το σχετικό video

{youtube}mFRlPRe5odg{/youtube}

Αναζωογόννηση

Διατήρηση Υγείας & Ευεξίας