Χρόνια Ημικρανία

Χρόνια Ημικρανία

Θέλω να σας πω μία ιστορία που έζησα με την υγεία μου. Ξεκίνησε ένα χρόνο πριν. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί κάθε μέρα πόναγε το κεφάλι μου και δεν βοηθούσε τίποτα από τα παυσίπονα. Πήγαινα σε διάφορους νευρολόγους που μου δίνανε βαριά φάρμακα αλλά και αυτά δεν κάνανε καμιά δουλειά. Στα τέλη του καλοκαιριού άρχισα να καταλαβαίνω ότι ο πονοκέφαλος άρχιζε αφού έτρωγα, και είχα φτάσει να παίρνω 8 χάπια την ημέρα, πονστάν και ντεπόν. Σκέφτηκα πως έπρεπε να πάω στον γαστρεντερολόγο. Μου είπε ότι δεν έχω τίποτα, είναι απλά μία σπαστική κολίτιδα, μου έδωσε τα χάπια χωρίς να μου κάνει εξέταση.

Μετά από ένα μήνα η κατάστασή μου παρέμενε ίδια. Πήγα σε ένα άλλο γιατρό ο οποίος μου είπε ότι δεν έχω τίποτα χωρίς να μου κάνει ούτε αυτός εξέταση και ότι είναι ψυχολογικό. Στο τρίτο γιατρό που πήγα του ζήτησα να μου κάνει γαστροσκόπηση. Εκεί βγήκε ότι έχω ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού. Μέσα σε ένα διάστημα τριών μηνών με υπέβαλε σε δύο θεραπείες με αποτέλεσμα να έχω στομαχικές διαταραχές και να μην μπορώ να φάω τίποτα. Από την πολλή αντιβίωση το κεφάλι μου πονούσε μέρα και νύχτα, ήταν απελπιστική η κατάσταση που ζούσα.

Βρήκα το τηλέφωνο της Lana Malyevich και πήγα. Με κοίταξε πολύ προσεκτικά. Με έβαλε σε διάφορα μηχανήματα βιοσυντονισμού που όπως μου εξήγησε κάνουν την ίδια δουλειά αλλά με διαφορετικό τρόπο και βρήκε τον οργανισμό μου πολύ επιβαρημένο. Ξεκίνησα κάθε μέρα να πηγαίνω σε θεραπευτικές συνεδρίες βιοσυντονισμού για ένα ολόκληρο μήνα. Τώρα είμαι καλά τρώω τα πάντα, δεν έχω πονοκεφάλους θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Λάνα που με βοήθησε με αυτούς τους πόνους.

Τ.Μ

Γυμνάστρια