Μετά την αφαίρεση του θυροειδούς

Όλα άρχισαν μετά την ολική αφαίρεση θυρεοειδούς. Διαρκής και καθημερινή κόπωση, ιώσεις που διαδέχονται η μια την άλλη, διαταραχές του κύκλου είχαν γίνει συχνό και ανησυχητικό φαινόμενο. Και φυσικά η αγωνία και ο πανικός χαρακτήριζε την ψυχολογία μου εκείνη την περίοδο...

Το αποκορύφωμα όλων αυτών ήταν η υψηλότατη ένδειξη της θυλακιοτρόπου ορμόνης FSH:35. Οι διαρκείς επισκέψεις σε γιατρούς κλασικών ειδικοτήτων απέβαιναν άκαρπες: κανείς δεν μου έδινε μια λογική εξήγηση για αυτές τις διαταραχές, ενώ η μόνη προτεινόμενη λύση για την επαναφορά της ομαλότητας στον κύκλο μου ήταν βέβαια η χορήγηση ορμονών.

Είχα ήδη ενημερωθεί για την ύπαρξη του Βιοσυντονισμού και για τις ευεργετικές επιδράσεις του στον οργανισμό. Έτσι απευθύνθηκα στο e-asis χωρίς κανένα δισταγμό. Με τα προγράμματα διαχείρισης ορμονολογικού στρες είδα από πολύ νωρίς απίστευτα αποτελέσματα. Η κόπωση υποχώρησε ενώ αυξήθηκαν κατακόρυφα η ενέργεια και οι αντοχές του οργανισμού. Η γλυκιά αίσθηση της ευεξίας που ήταν για καιρό ξεχασμένη επέστρεψε. Και το πιο εντυπωσιακό; Μέσα σε τρεις μήνες η ένδειξη της FSH επέστρεψε στο απόλυτα φυσιολογικό 7,2! Και μάλιστα χωρίς καμία αρνητική συνέπεια για την υγεία μου! Δεν πίστευα στα μάτια μου!

Τώρα πια απολαμβάνω την καλή υγεία μου καθημερινά μακριά από τους εφιάλτες του παρελθόντος. Τα κολακευτικά σχόλια είναι πια καθημερινά καθώς η εξωτερική ανανέωση που ακολούθησε την εσωτερική, εντυπωσιάζει διαρκώς. Αισθάνομαι εξαιρετικά τυχερή που γνώρισα και εμπιστεύτηκα τον βιοσυντονισμό στο e-asis.

Σ.Α., Εκπαιδευτικός