Ιστορική Αναδρομή

Η μελέτη του βιοσυντονισμού άρχισε το 1923 με το έργου του Ρώσου επιστήμονα Alexander Gurwitsch, ο οποίος ανακάλυψε ότι κάποιου είδους “ενέργεια” που ρύθμιζε την ανάπτυξη των βλαστών κρεμμυδιού μπορούσε να διαπεράσει κρύσταλλο χαλαζία ενώ δεν μπορούσε να διαπεράσει γυαλί πυριτίου.

Χρειάστηκε να περάσουν 50 χρόνια όταν η τεχνολογία μπόρεσε να αποδείξει ότι η “ενέργεια” αυτή ήταν όντως υπεριώδες φως που εκπέμπεται από το DNA του κρεμμυδιού. Αποδείχτηκε με αυτόν τον τρόπο ότι οι όμμοροι βλαστοί κρεμμυδιών αλληλοεπηρεάζονται όταν δέχονται αυτή τη συχνότητα.

Μέσω ενός φωτοενισχυτή, ο Δρ Beetz στο ινστιτούτο Max Planck, μπόρεσε να προβάλλει τη διαδικασία σε μια οθόνη τηλεόρασης. Το 1975 ο γερμανός φυσικός Δρ F.A. Popp απέδειξε την ύπαρξη εκπομπής φωτός (βιο-φωτόνια) από ζωντανά κύτταρα. Η ύπαρξη των βιο-φωτονίων είναι επίσης ένα θεωρητικό αποτέλεσμα της γενικής κβαντικής θεωρίας πεδίου, του φυσικού Burkhard Heim. Πρόσφατες έρευνες, (F.A.Popp και W. Ludwig) δείχνουν ότι η επίδραση των ομιοπαθητικών ουσιών οφείλεται σε μοτίβα της δόνησής τους. Ο καθηγητής Cyril W. Smith, (Πανεπιστήμιο του Salford, Μ.Βρετανία), ο Δρ RSV Choy και ο Δρ J.A. Monro απέδειξαν μέσω δοκιμών πρόκλησης ότι οι αλλεργικές αντιδράσεις μπορούν να εξουδετερωθούν μέσω ηλεκτρομαγνητικών δονήσεων με μια οριμένη συχνότητα. Η έρευνα των Smith, Choy και Μονρο εξηγεί επίσης τα αποτελέσματα της θεραπείας για την αλλεργία. Μέσω του βιοσυντονισμού, οι χαρακτηριστικές δονήσεις (ταλαντώσεις ηλεκτρονίων του πλάσματος) από ένα αλλεργιογόνο μπορούν να απορροφηθούν, να αναστραφούν και ηλεκτρονικά να δωθούν πίσω προς ενίσχυση του οργανισμού. Τα συμπτώματα της αλλεργίας μπορούν να εξαφανιστούν μέσα σε λίγα λεπτά κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Ο Δρ Franz Morell και ο συνεργάτης του, Erich Rasche, κατασκεύασαν το πρώτο μηχάνημα που εφήρμοσε αυτές τις διαπιστώσεις. Η μηχανή τους ήταν σε θέση να “διαβάζει” το σύστημα του βιολογικού φωτός και είτε να ενισχύσει είτε να ακυρώσει διάφορες συχνότητες. Μέσω του χειρισμού αυτών των συχνοτήτων επιτεύχθηκε η ισορροπία της υγείας. Ο βιοσυντονισμός και η θεωρητική έρευνα, τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και την Ευρώπη, διερευνούν περαιτέρω εφαρμογές αυτής της εκπληκτικής τεχνολογίας.

Αναζωογόννηση

Διατήρηση Υγείας & Ευεξίας